Aalborg Lagerrum - Halsvej 178, 9310 Vodskov - Info@aalborglagerrum.dk - Tlf: 40 20 93 22
DEPOTRUM
dit nye rum

Enhver virksomhed eller privat kan få brug for at leje et depotrum eller et ekstra pulterkammer. Det giver pludselig mange nye muligheder i hverdagen når der er mere plads i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Med et billigt depotrum hos Aalborg Lagerrum, har du nemlig muligheden for at udvide med mere plads på hjemmefronten - og så er det netop placeret tæt på Aalborg, så dine ting altid er i nærheden! Lejer du et depot, har du mulighed for at henstille de gamle fotografier, møbler, reservedele, dæk, ungernes gamle legetøj, kasserne med det overflødige køkkenudstyr, eller det gamle billedrørs-tv du ikke nænner at smide ud.

Du kan i princippet flytte hele dit loft, kælder, eller nuværende depot ud til os - og vi tager os glædeligt af det. Her er sikkerheden nemlig i top. Og du kan altid opgradere et depotrum, når du får brug for mere plads. Vi har masser af plads og masser af billige depotrum som står klar til dig.

LET adgang

Bor du i storbyen Aalborg eller i det omkring-liggende område, og har du brug for at tingene skal være gemt af vejen, men stadig være inden for rækkevidde? Så har du netop brug for at leje et billigt depotrum hos Aalborg Lagerrum. Vi har skubbet åbningstiderne maksimalt for at kunne stå til rådighed for dig. Du komme ind til dit depotrum og alle dine ting hele døgnet hver eneste dag.

Som du kan se, finder du et næsten ubegrænset antal muligheder hos os. Her er alle dine ting opbevaret sikkert, tørt og ved en ordentlig temperatur. Så lad os hjælpe dig. Lej dit nye depot hos os!

Har du taget et kig på vores priser og de forskellige depotrum? Hvis du er i tvivl om valg af depot og størrelse, så giver du selvfølgelig bare et kald på tlf. 40 20 93 22! Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Aalborg Lagerrum
Halsvej 178, 9310 Vodskov
Tlf: 40 20 93 22
Top ↑
.

Del dine oplevelser på Trustpilot.

.