Aalborg Lagerrum - Halsvej 178, 9310 Vodskov - Info@aalborglagerrum.dk - Tlf: 40 20 93 22
OPMAGASINERING
GODE ÅBNINGSTIDER

Har du ting af forskellige størrelser, som skal opmagasineres igennem længere tid - men stadig være let tilgængelige? Så kan du sikkert se mulighederne i at leje et depotrum til opmagasinering hos Aalborg Lagerrum. Vi har tre forskellige størrelser af rum - og vores kunder er private personer, såvel som virksomheder.

Har du eksempelvis brug for et sted at opbevare ekstra udstyr, værktøj, arbejdsredskaber, maskiner, scootere, buggies eller andet, så kan du med lethed leje et depotrum hos os. Erhverv såvel som private bruger Aalborg Lagerrum til at opbevare materialer, gods, møbler, cykler, bildæk og meget meget mere.

Vores rum til opmagasinering i Aalborg har faste lave priser, uden pludselige uventede pristigninger - og vi har desuden døgnåbent. Ud over det, så er alle rum tørre, rene og har en passende fast temperatur. Her finder du god plads på gangene, så du let kan komme ind og ud med dine ting. Og vi har selvfølgelig vogne og palleløftere til rådighed.

GODE PRISER

Hos os får du mulighed for at opbevare næsten hvad som helst - selvfølgelig uden at godset er giftigt, eksplosivt eller brandfarligt. Det gode er netop at Aalborg Lagerrum ligger så tæt på Aalborg og Nørresundby i Nordjylland. Dette gør netop at alle dine varer/materialer/ting er super lette for dig, at have adgang til.

Hvis du har mange ting, fungerer det perfekt at pakke alt ned i kasser, så det kan stables. Hos Aalborg Lagerrum har vi nemlig rigtig højt til loftet. Igen er dette en af grundene til at alle vores rum meget alsidige, og kan bruges til opbevaring af næsten alt slags gods.

Hvorfor ikke tage et kig på vores priser og på de tre forskellige slags depotrum. Hvis du har spørgsmål om valg af opmagasinering i Aalborg, så giver du os selvfølgelig bare et kald på tlf. 40 20 93 22! Vi er klar til at assistere og vejlede.

Aalborg Lagerrum
Halsvej 178, 9310 Vodskov
Tlf: 40 20 93 22
Top ↑
.

Del dine oplevelser på Trustpilot.

.