Aalborg Lagerrum - Halsvej 178, 9310 Vodskov - Info@aalborglagerrum.dk - Tlf: 40 20 93 22
OPBEVARING
BILLIG OPBEVARING

Bor du i Aalborg og har du gods af den ene eller anden slags, som kræver opbevaring? Aalborg Lagerrum har mange forskellige billige opbevaringsrum til flere formål. Vi tilbyder nemlig ekstra plads til gode priser. Hvis du har varer, som skal stå til rådighed og som let kan sendes afsted igen, så får du netop dette ved hjælp at leje et af Aalborg Lagerrums opbevaringsrum.

Vores billige opbevaringsrum er tørre, rene og har en passende fast temperatur. Vi har god plads på gangene, således du let kan komme ind og ud med dine ting - og vi har desuden døgnåbent, så du altid kan få fat på dine ting.

Hos os finder du rum i tre forskellige størrelser - 10m2, 15m2 og 55m2 - og der er højt til loftet, hvilket gør det muligt at stable. Med leje af opbevaringsrum har du også adgang til vogne og palleløftere, som altid er klar til at hjælpe dig.

ETHVERT FORMÅL

Når du skal transportere dit gods til og fra dit nye opbevaringsrum, så har Aalborg Lagerrum gode parkeringsforhold udenfor bygningerne. Vi har blandt andet en stor gårdsplads/vendeplads med plads til lastbiler og andre slags flyttebiler. Når du træder indenfor, vil du se at indgangsporten til alle opbevaringsrummene giver dig stort nok råderum til at flytte hvad som helst ind.

Kom ud til os og få en rundvisning på området. Her vil du blandt andet se hvordan vi låser stedet af, og hvordan alt er gemt væk bag store porte. Du vil også blive introduceret til hvert slags opbevaringsrum, så du får en bedre ide af hvilken størrelse du får brug for, når du lejer.

Start med at tage et kig på vores forskellige rum her på hjemmesiden, og har du spørsgsmål så giv os et kald på tlf. 40 20 93 22! Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Aalborg Lagerrum
Halsvej 178, 9310 Vodskov
Tlf: 40 20 93 22
Top ↑
.

Del dine oplevelser på Trustpilot.

.